Care sunt conditiile in care vor fi utilizate masinile de inchiriat Bucuresti?

In contractul de masini de inchiriat Bucuresti se stipuleaza ca solicitantul masinii de inchiriat sa urmareasca indicatoarele de bord, iar in cazul in care apar probleme, anomalii sau alte defectiuni de functionare, sa ia legatura imediat cu proprietarul masinii de inchiriat. Daca se impune efectuarea de  reparatii, acestea  se vor face numai in unitati auto autorizate, numai cu acordul si conform mentiunilor proprietarului masinii. Platile serviciilor prestate pentru reparatii vor fi suportate de catre persoana ce a folosit masina de inchiriat, contravaloarea serviciilor fiind returnata de proprietarul masinii in baza unei chitante eliberata pe numele persoanei care a folosit masina de inchiriat.

Nerespectarea conditiilor stipulate in regulamentul de inchiriere a masinii, atrage dupa sine plata in totalitate a cheltuielilor pentru remedierea defectiunii de catre clientul ce a semnat contractul de masini de inchiriat.

Conditii de Plata in cazul unei inchirieri auto

Platile pentru serviciile de inchirieri sunt exprimate in moneda euro, contin TVA-ul, asigurarile necesare si rovinieta romaneasca.Achitarea contravalorii pentru serviciile de inchirieri auto se face inainte de preluarea masinii pentru toata perioada stipulata in contractul de inchiriere. Achitarea contractului se poate face in moneda euro sau in lei, la cursul BNR valabil in ziua in care se va efectueaza plata.

 Carburant si ulei

Detinatorul masinii de inchiriat, are obligatia sa livreze masina cu rezervorul de carburant plin, masina de inchiriat urmand a fi predate firmei in aceleasi conditii. Carburantul folosit pe timpul inchirierii masinii de catre beneficiar ramane in sarcina acestuia. La predarea masinii de inchiriat, pentru carburantul constatat lipsa si constatat prin idicatorul de bord al masinii se va percepe o penalizare de 1.5 euro/litru. Uleiul din circuitele masinii, lichidul de parbriz si intretinerea masinii de inchiriat revin in sarcina firmei de masini de inchiriat .

 Asigurarea masinilor de inchiriat Bucuresti

Masina de inchiriat ce face obiectul contractului de inchiriere, este asigurata contra daunelor cauzate altor parti strict pentru perioada de inchiriere mentionata in contractul care a fost semnat si insusit de cele doua parti.

Daca dumneavoastra si masina de inchiriat sunteti implicati in producerea unui accident de circulatie este obligatoriu sa se  anunte proprietarului masinii, sesizare evenimentului la cel mai apropiat organ de politie in vederea stabilirii pagubelor produse si eliberarea actelor de constatare si a autorizatiei pentru  reparatii. Indiferent de imprejurarile in care s-a produs accidentul:  daca sunteti sau nu vinovat;  sunteti sau nu victima;  sunteti singurul autovehicul implicat ;  daca dauna s-a produs in parcare, s-a produs in lipsa dumneavoastra (autor neidentificat) proprietarul masinii trebuie anuntat imediat, respectiv firma de inchirieri masini Expert, la fel si organul de politiei pe raza caruia s-a comis evenimentul. Documentele care urmeaza sa fie  eliberate de politie in aceste cazuri sunt necesare pentru a se putea beneficia de asigurarea masinii de inchiriat in vederea efectuarii repararii acestuia.

Predarea – Primirea masinii solicitate prin serviciul masini de inchiriat Bucuresti se poate efectua si in alte localitati din Romania in urma unei intelegeri prealabile intre firma de inchirieri masinii si client, pentru care se va plati o taxa stabilita si a unor conditii acceptate de ambele parti.

Conditii inchirieri auto Bucuresti-  Jurisdictie

Toate conditiile mentionate in contractul de masini de inchiriat in momentul in care a fost acceptat si semnat, acesta precum si alte intelegeri posibile mai sus mentionate, intra in vigoare imediat la data si ora stabilita in acesta si expira la data si ora predarii masinii de  inchiriat. Orice conflict ce va apare pe timpul desfasurarii contractului de masini de inchiriat va fi solutionat de instantele de judecata competente din Romania.

Precizari cu privire la asigurari

Firmele de inchirieri auto Bucuresti nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fel de obiectele lasate sau pierdute in masina inchiriata la data si ora solventei contractului de inchiriere masini.

Unele firme va pot oferi GRATUIT printre alte servicii si urmatoarele:

-sistem de navigatie GPS pe intreaga perioada contractuala

telefon mobil si cartela SIM pe perioada inchirierii pe intreaga perioada contractuala

scaun copil pe intreaga perioada contractuala

In plus, se pot mentine si alte servicii la firmele de masini de inchiriat Bucuresti:

  • livrarea autoturismului la aeroport sau alta locatie in timpul programului
  • km./ zi nelimitati
  • asigurare RCA
  • al doilea sofer pe contract
  • asigurare Casco, de persoane si bagaje
  • rovinieta sau taxa de drum

LEAVE A COMMENT