Caut content writer – la cine sa apelez

Caut content writer – la cine sa apelez?

Va place sa cititi articole? Indiferent ca vorbim de articole tiparite pe care le putem tine fizic in mana sau articole pe care le putem citi doar online, cu totii am dat peste anumite articole ce ne-au captivat. Poate ca pe unii ii atrag domenii precum tehnologia, medicina, industria auto sau alte domenii, exista o persoana care a scris articolul respectiv pentru a putea fi citit si accesat de cat mai multe persoane. Persoanele responsabile de acest lucru se numesc scriitori de continut sau content writeri in Engleza. Multi oameni se intreaba “unde pot sa caut content writer?” sau “cum pot sa gasesc un content writer?”. Vom vedea in continuare unde puteti gasi un content writer, de ce sa apelati la serviciile acestuia si cum puteti colabora cu astfel de persoane.

Content writeri – unde, cum si de ce?

Intr-adevar nu este usor sa gasesti un content writer bun. Totusi, unde putem sa gasim o astfel de persoana? Simplu spus, printr-un simplu search pe internet veti gasi o groaza de content writeri. De obicei, veti gasi agentii care ofera astfel de servicii, intrucat o agentie dispune de mai multi content writeri cu care puteti colabora sa va ofere serviciile lor. Bineinteles, exista si content writeri care lucreaza individual, insa cel mai bine este sa apelati la o agentie care dispune de mai multi content writeri pentru a va asigura de calitatea serviciilor.

Un content writer practic scrie continutul din articolele pe care le regasiti in diferite reviste, ziare sau site-uri web. In special in aceasta perioada se lucreaza din confortul casei, iar un avantaj pe care acest serviciu il ofera este ca puteti primi articole din orice colt al lumii. Aceste servicii nu necesita prezenta fizica a unei persoane pentru a verifica un articol sau pentru a-l posta, ci pur si simplu poate sa fie trimis printr-un e-mail sau un alt mijloc electronic. Insa, pentru articolele postate online este nevoie de o munca in plus pentru un content writer. Motivul este ca articolul trebuie sa fie bine optimizat din punct de vedere SEO si bine promovat pentru a fi gasit de altii. Pentru articolele publicate in ziare si reviste este nevoie de un titlu bun si un text original si cat mai corect, dupa care este distribuit si cumparat de oameni. In schimb, pentru articolele online, content writerii trebuie sa isi faca o lista de cuvinte cheie pe care sa le foloseasca pentru ca motoarele de cautare sa faciliteze gasirea articolului si sa poata fi descoperit de cat mai multe persoane.

Modalitati de colaborare

Dupa cum am mai spus, colaborarea se poate face la distanta, atat pentru articolele fizice din reviste si ziare, cat si pentru articolele online. Modalitatea de colaborare este simpla: alegeti nisa in care se incadreaza articolul, numarul de cuvinte si un termen limita, iar agentia va face tot posibilul ca cerintele dumneavoastra sa fie indeplinite.

Daca sunteti in cautarea unui content writer puteti apela la agentia Sarami Media, care ofera diverse servicii de content writing, descrieri si advertoriale. Mai multe detalii puteti gasi accesand pagina acestora. Va doresc mult succes!

LEAVE A COMMENT