Protectie saltea impermeabila – ai grija de salteaua ta

Este adevarat ca salteaua este o parte importanta a patului si de aceasta depinde daca avem un somn corect, linistit, relaxant si odihnitor. De aceasta depinde daca stam cu spatele drept sau nu, daca ne trezim cu dureri de spate sau nu.

Si daca tot ti-ai cumparat o saltea care sa iti ofere acel somn linistit, cum poti face sa o protejezi cat mai mult pentru a rezista in timp? Sa pui un cearceaf mai gros? Sa aloci mai mult timp curatand-o? Poate sunt si acestea niste solutii de luat in calcul, dar daca ai varsat din greseala ceva pe saltea (suc, cafea) este mai greu sa o readuci la forma initiala, asa ca cel mai bine ar fi ca odata cu achizitionarea saltelei sa cumperi si o protectie saltea impermeabila. Nu-i asa ca suna bine? O protective saltea impermeabila iti protejeaza salteaua si de micile impuritati, murdarii, dar si de murdarii mai mari, pastrandu-I suprafata neteda.

Ce beneficii are o protectie saltea impermeabila?

O protectie saltea impermeabila este potrivita pentru tineri si adulti.

O protectie saltea impermeabila care este realizata din bumbac este numai buna in protejarea impotriva petelor, umezelii si acumularii prafului. Protectia de saltea de acest fel este cea mai buna optiune atat pentru tineri, cat si pentru adultii care nu sufera afectiuni medicale deosebite. Este bine sa se foloseasca vara, pentru ca atunci avem tendinta de a transpora mai mult sau atunci cand suntem raciti si transpiram din cauza gripei.

O astfel de protectie saltea impermeabila este numai buna si pentru persoanele care sufera de incontinenta, persoanele in varsta, dar si pentru copii.

Daca este riscul ca in timpul noptii sa se ude salteaua in mod involuntar, cea mai potrivita este utilizarea unei protectii de saltea impermeabile. Aceasta ofera protectie 100% impotriva umezelii, petelor si mirosurilor neplacute.

O astfel de protectie saltea impermeabila care mai este si antialergenica este necesara pentru persoanele care sufera diverse alergii.

Este adevarat ca atat persoanele alergice la acarieni sau praf, cat si persoanele astmatice, intampina deseori probleme legate de alergii in timpul somnului. O astfel de protectie de saltea va indeparta situatiile neplacute de respiratie sau alergiile. Tot aici mai este de mentionat si faptul ca mentine curatenia saltelei. De asemenea, este recomandata utilizarea unei huse de protectie antialergice, care poate fi spalata la temperaturi ridicate in scopul distrugerii alergenilor, inclusiv a acarienilor. Rezisntenta acestei protectii de saltea la temperaturile inalte o reprezinta, asa ca, fara nicio grija, o poti spala des si materialul nu va suferi deteriorari.

O astfel de protectie saltea care este din lana este numai buna pentru persoanele in varsta sau cele friguroase.

Se stie ca dormitul pe asternuturi din lana ofera senzatia de confort deosebit si caldura, lana nefiind depasita de niciun alt material. Protectia de saltea care este realizata din lana este potrivita pentru reglarea temperaturii corpului, pentru a indeparta umiditatea si pentru a oferi senzatia de confort si caldura. Aceasta este intr-adevar cea mai buna optiune pentru persoanele in varsta sau pentru cele friguroase. Astfel ca daca esti o persoana friguroasa, iata si o solutie pentru tine care sa ti se potriveasca.

Asadar, odata cu achizitionarea saltelei preferate, este bine sa achizitionezi si o protectie saltea impermeabila, pentru a te putea bucura de un somn linistit si cat mai odihnitor. Este cel mai bine sa iti protejezi salteaua, decat sa iti cumperi mereu alta noua. Este mult prea costisitor.

LEAVE A COMMENT